2014. április 2., szerda

Ragacsos sült kolbászos szendvics


Végtelenül egyszerű vacsorát találtunk ki szombaton, sült kolbászt. Be is kerültek a kolbászok a serpenyőbe. Elkezdtük sütni. Ezalatt az egyik Good Food magazint lapozgattam. Megakadt a szemem egy címen, amely sült kolbász variációkat sorolt fel. Végignéztem és gondoltam ezt megpróbálhatnánk, dobjuk fel valamivel a hagyományos ízeket. 

Hozzávalók:
sütni való kolbász
2 evőkanál méz
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál mustár (magos is jó)

A kolbászokat elkezdjük sütni. Ha már pirul és kisült a zsírja, leszedünk a zsírból. Pár kanál kolbászzsírt elkeverünk a többi hozzávalóval és a felét a kolbászokra öntjük. Sütjük még 5-10 percig, amíg jó ragacsos mázt nem kapnak a kolbászaink.
A sült kolbászokat szeleteljük és pakoljuk szendvicsekre, vagy egészben tegyük bele hot-dog kiflikbe vagy méretre vágott bagettekbe. Tegyünk rá, vagy mellé ízlés szerint friss zöldségeket. A máz maradékát használjik öntetként a zöldségekre.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése